064 tarot brojevi

064 tarot brojevi

064 tarot brojevi su telefonski brojevi s posebnim tarifama. Preko njih, svi oni koji su zainteresirani za razgovor sa ezoteričarom mogu doći u kontakt. Pošto se radi o specijalnim brojevima njih država oporezuje zbog čega impulsi obično nisu jeftini. Cijena impulsa varira od zemlje do zemlje iako i drugi faktori mogu na to utjecati. Primjerice, emisija Zlatna Zora okuplja na desetine ezoteričara. Jedna cijena vrijedi za sve savjetnike osim za nekolicinu voditelja emisije.

064 tarot brojevi i Zlatna Zora

Već je spomenuto da je Zlatna Zora televizijska emisija posvećena ezoteriji koja se već godinama neprekidno emitira na lokalnoj zagrebačkoj postaji Jabuka TV. Da budemo još malo konkretniji, cijena poziva ovisi o dva faktora; s kojeg aparata se poziv uspostavlja (fiksna ili mobilna linija) i s kojim savjetnikom se želi stupiti u kontakt. Za većinu savjetnika vrijedi jedna cijena; ako se zove s običnog telefona cijena je 3,49 kn po minuti, a ako se poziv uspostavlja s mobilnog telefona cijena je nešto viša, 4,78 kn po minuti. Ovo ne vrijedi samo u slučaju kada se želi razgovarati s jednim od voditelja emisije Zlatna Zora. U tom slučaju, ako se zove s običnog telefona cijena je 6,99 kn po minuti, a ako je mobitel u pitanju 8,41 kn po minuti. Više je brojeva koje je moguće koristiti kada se želi stupiti u kontakt sa savjetnicima Zlatne Zore; 064/628-628, 064/552-200…

064 tarot brojevi kao izvor pomoći

064 tarot brojevi kriju korisnu i moćnu stvar. Ma tko što mislio, znanje kojima raspolažu savjetnici predstavlja istinsko znanje o svijetu i čovjekovoj ulozi u njemu. Drugo, materiji orjentirano znanje nije nevažno, dapače. No, tzv. alternativno znanje ni po čemu nije alternativno. Ono svakom čovjeku stoji na raspolaganju. Samo je pitanje u kolikoj je mjeri osoba zainteresirana da ga shvati i primjeni u svakodnevici. Pristup znanju ponajviše ovisi o nivou svijesti pojedinca. Zato 064 tarot brojevi predstavljaju oazu istinskog znanja.

064 tarot brojevi stvaraju sreću

Na koji način 064 tarot brojevi stvaraju sreću? Prije svega, treba napomenuti kako svaka osoba ima neku svoju definiciju sreće. Ljude usrećuju različite stvari. 064 tarot brojevi odnosno ljudi koji se nalaze iza njih, pomažu okolini da bolje razumije sebe. Kada osoba u dovoljnoj mjeri poznaje sebe i kada zna što su joj prioriteti, brže dolazi do cilja, o čemu god da je riječ. Samim tim osoba postaje sretna. Zlobnici bi rekli da to i nije nešto posebno. Možda su u pravu, ali dugoročno gledano bolje i to nego cijeli život lutati za tamo nekom imaginarnom srećom.

Gatanje i proricanje

Kliknite ovdje za razgovor uživo