Tarot linija

Tarot linija

Tarot linije kanal su kojim savjetnici komuniciraju sa svojim klijentima. Iza tarot linije kriju se najeminentniji stručnjaci iz područja tarota, ezoterije i astrologije. Njihov životni poziv je pomaganje onima koji su se našli u nevolji. Savjetnici preko tarot linije pomažu u rješavanju obiteljskih nesuglasica, zdravstvenih tegova, financijskih nedaća, poslovnih problema i ljubavnih dilema.

Svoje usluge preko tarot linije, savjetnici pružaju diskretno pa nema razloga za strah da će vaša intima završiti gdje ne bi smjela. Specijalizirali su razne tehnike proricanja budućnosti od tarota, numerologije, viska, runa, kristala i psiholoških razgovora sve do skidanja uroka i crne magije.

Tarot linija ili online tarot?

Iako je internet uvelike obuzeo kompletan naš život, kaj je u pitanu tarot, telefonska tarot linija daleko je popularnija od online tarota. Ljudi i dalje više vole taj ljudski kontakt i toplinu koju osjećaju u razgovoru sa savjetnicima nego preko interneta. Iako je kvaliteta usluge ista, pomalo hladan i neosoban kontakt je ono što tarot liniju čini popularnijom. U razgovoru preko tarot linije stvaraju bolju povezanost sa savjetnicima i osjećaju se sigurnije pa se samim time i lakše otvaraju.

Tarot linija: Koja je bolja, jeftina ili skuplja?

Jeftina tarot linija ili skupa tarot linija, pitanje je sad. Velik broj misli da je cijena jedina odlika kvalitete, ali najčešće je to miljama daleko od istine. Jeftinije tarot linije imaju povoljnije cijene zato što okupljaju savjetnike bez iskustva, a ne zato što su lošije od drugih. Skupe tarot linije imaju više cijene zato što često pod svojim okriljem imaju i pokoje zvučno ime koje privlači veći broj klijenata. Samo zato što je nešto jeftinije ne znači da je i lošije. Najbolje je takvoj tarot liniji pružiti šansu i vidjeti odgovarate li jedno drugome. To što je nečija tarot linija skuplja, ne mora nužno značiti da ćete „kliknuti“ sa savjetnikom. Kod odabira najboljeg, vodite se intuicijom i odaberite onoga u čijem se društvu osjećate najugodnije. Samim time ćete se lakše otvoriti i pomoći istom tom savjetniku da vas puno bolje vodi kroz život.

Tarot linija otvorena je od 0 do 24 sata

Tarot linija otvorena je od  0 do 24 sata. Svi oni koji se nađu pred zidom i nisu sigurni što i kako dalje, mogu dići slušalicu u bilo koje doba dana ili noći jer znaju da ih netko uvijek čeka s druga strane žice. Nemojte odugovlačiti, obratite se savjetnicima za pomoć već danas jer tarot linija je uvijek otvorena.

Gatanje i proricanje

Kliknite ovdje za razgovor uživo