Tarot centar Srbija

Tarot centar Srbija

Iako nikada nitko nije proveo istraživanje na temu popularnosti ezoterijskih tehnika u zemljama bivše Jugoslavije, lako se može steći dojam da se građani Srbije za nijansu češće i lakše obraćaju ezoteričarima te su skloniji proučavati astrologiju i druge tehnike u odnosu na susjedne zemlje. U Srbiji kao i u bilo kojoj drugoj zemlji postoje tzv. tarot centri. U njima rade oni pojedinci koji se bave savjetovanjem znatnog broja ljudi.

Tarot centar Srbija – tehnike koje su u igri

Jedan tarot centar u Srbiji “pokriva” znatan broj tzv. alternativnih znanja. Primjerice, znanost o utjecaju nebesa poznatija kao astrologija jako je popularna u Srbiji. Poznato je da se astrologija dijeli na više grana. Usporedna astrologija ili sinastrija je vrlo popularna. Mnogi traže stručnjake za usporednu astrologiju jer se uz pomoć nje može vidjeti u kolikoj mjeri su ljubavni partneri međusobno kompatibilni. Koje su prednosti njihovog odnosa i što je to što ih ograničava. Natalna astrologija ili astrologija cijelog života je također popularna. Uz pomoć horoskopa odnosno karte rođenja moguće je vidjeti sudbinu pojedinca na dlanu. Kao i njegov ili njezin karakter, naslijeđene osobine i još puno toga. U Srbiji su jako popularni tzv. magovi. Nažalost, mnogi od njih zastrane tako što se okrenu tzv. crnoj magiji. Tarot centar Srbija obično okuplja one koji se bave tzv. bijelom magijom. Njihov je zadatak da ljudima objasne kako da se zaštite od crne magije ili bilo kakve druge negativnosti. Ponekad se u ovu svrhu koriste svijeće, ponekad određeni kristali, ponekad simboli itd. Koji je pristup najbolji procjenjuje poznavatelj bijele magije tijekom razgovora s klijentom. Tarot centar Srbija uključuje i druge tehnike kao što je gledanje u grah, u tarot karte, u rune itd.

Tarot centar Srbija – najčešća pitanja

Razgovarajući s kolegama iz Srbije na ovu temu otkrio sam da se vrsta pitanja ne razlikuje bitno u odnosu na druge zemlje. Najdominantnija pitanja se tiču ljubavi. Ovdje bih izdvojio brak kao temu za sebe. Pitanja tipa: “Da li će moj brak opstati?”, “Da li će me žena napustiti?”, “Da li me muž vara?”, “Da li ćemo se uspjeti dogovoriti oko skrbništva nad djecom?”, to su najučestalija pitanja.

Tarot centar Srbija – izvor pomoći

Tarot centar u bilo kojoj zemlji pa tako i u Srbiji predstavlja izvor pomoći za veliki broj ljudi. Ne radi se isključivo o predviđanju događaja već o psihološkoj pomoći. Često puta običan razgovor, bez upotrebe tarota ili nekih drugih tehnika, čuda čini.

Gatanje i proricanje

Kliknite ovdje za razgovor uživo