Najbolji vidovnjaci u Hrvatskoj

Najbolji vidovnjaci u Hrvatskoj

Poznato je da su vidovnjaci čudnovata bića. Neki vole biti eksponirani dok drugi to preziru. Upravo zato je teško reći koji su najbolji vidovnjaci u Hrvatskoj. Osim toga, u Hrvatskoj kao i u bilo kojoj drugoj zemlji postoji jako puno onih koji sebe nazivaju vidovnjacima, a da zapravo ne posjeduju dar. Poznatiji su pod nazivom šarlatani. Ove mutikaše nanose sramotu ionako krhkom ugledu svih ezoteričara, pogotovo istinskim vidovnjacima. Idemo vidjeti koji su vidovnjaci dobri u onom što rade.

Najbolji vidovnjaci u Hrvatskoj – vidovita Iris

Njeno pravo ime je Annamaria. Svoj talent već godinama koristi tako da pomaže ljudima. Pomaže im da bolje razumiju sebe i ljude koji ih okružuju, upozorava ih na nadolazeće životne drame, pruža im utjehu kada je god to potrebno, savjetuje ih u situacijama kada moraju donijeti važne odluke itd. Opće poznata stvar je da svaki vidovnjak ima svoj način rada; gspođa Iris je osjetljiva na temperaturu odnosno na izmjenu topline i hladnoće. Na primjer, kada osjeti da je netko “topao” (bez fizičkog kontakta), ona zna da je riječ o normalnoj osobi čiji motivi nisu pokvareni. Ako je situacija obratna, čovjek je loš, sklon je manipuliranju, prepun je tajni itd. Jednu od najpoznatijih vidovnjakinja u Hrvatskoj se može pratiti preko Jabuke TV, lokalne zagrebačke televizijske postaje. Naime, na ovom kanalu se svakodnevno emitira emisija posvećena ezoteriji pod nazivom Zlatna Zora. Gospođa Iris ju vodi prosječno jednom tjedno. Emisija uvijek kreće u isto vrijeme, u 23h. S njom je moguće stupiti u kontakt putem telefonskog broja 064/628-628, kod 84. Jedna važna napomena; tijekom razgovora s gospođom Iris potrebno je biti maksimalno fokusiran na ono što govori jer u početku se može činiti kako njene riječi ne drže vodu sve dok se ne obistine.

Najbolji vidovnjaci u Hrvatskoj – Mihaela

Riječ je o još jednoj darovitoj vidovnjakinji koja nije poznata široj javnosti. Gospođa Mihaela dodatno koristi karte u radu. Ona nije iznimka. Veliki broj vidovnjaka koristi neko dodatno ezoterijsko sredstvo prilikom rada s ljudima. Do Mihaele se može doći preko istog broja telefona kojega koristi gospođa Iris. Mihaelin kod je 62.

Najbolji vidovnjaci u Hrvatskoj se ne vole isticati

Poznato je da najveći dio darovitih osoba ne voli preveliku medijsku pažnju. Oni, pak, koji nemaju ništa protiv svjetla reflektora, umiju raditi kvalitetno. Postoji više razloga zašto je tome tako. Naime, kada bi postali poznati široj javnosti teško bi se obranili od svih onih koji bi ih “vukli” za rukav. U svakom slučaju, do vidovnjaka je najbolje doći preporukom.

Gatanje i proricanje

Kliknite ovdje za razgovor uživo