Besplatni tarot

Besplatni tarot

Tarot jedan od najpoznatijih alata za predviđanje budućnosti, dobivanje odgovora o prošlosti i sadašnjosti. Praksa ove drevne vještine danas je dostupna svima kroz različite opcije, među kojima se izdvaja besplatni tarot. Ovo je najjednostavniji način da se dobiju odgovori na određena pitanja iz svakodnevnog života i riješe aktualne nedoumice.

Metodologija u čitanju karta uz besplatni tarot

Svatko tarot tumačenje obuhvaća niz mogućnosti s kojima se može mnogo bolje sagledati sadašnjosti, skriveni ili zanemareni detalji. Kako bi savjetovanje uz besplatni tarot dalo jasne odgovore, potrebno je postaviti konkretna pitanja. Na taj način kroz jezik simbola, uspostavlja se pristup svim važnim informacijama gdje se dolazi do pronalaženja rješenja i nove perspektive.

Besplatni tarot se može koristiti za predviđanje predstojećih događaja, donošenje odluka i uvid u područje karijere, novca, ljubavi, zdravlja. Ovisno o specifičnosti pitanja, besplatni tarot se interpretira sukladno kombinacijama karti, od kojih svaka ima posebnu poruku. Također, za besplatni tarot se mogu postaviti pitanja koja zahtjevaju procjenu određene situacije u stvarnosti.

Koja pitanja se mogu postaviti za besplatni tarot

Hoću li se zaljubiti u ovom razdoblju? Da li me partner vara? Hoću li uskoro pronaći posao? Da li će se ostvariti moji poslovni projekti vezani za inozemstvo? Hoće li mi se bivši partner vratiti? Što donosi budućnost na materijalnom planu? Ima li moja sadašnja veza budućnost? Da li će se moj financijska situacija poboljšati? Da li je pravi period da započnem realizaciju svojih poslovnih ideja? Besplatni tarot omogućuje sa istražiti sva područja i aspekti života.

Ljubavno i materijalno područje, duhovnost, podsvjesne blokade, društveni odnosi, kao i određene faze života. Istovremeno, besplatni tarot se može koristiti na vrlo komplementaran način kada je u pitanju sklad s postojećim kvalitetama pojedinca, pri čemu se dolazi do veće ravnoteže. Značenje svake karte iz Velike i Male Arkane zavisiće od njihovog položaja, a dobivene smjernice omogući će bolju orjentaciju u svim procesima prisutnim u sadašnjosti. Besplatni tarot pored predviđanja događaja, pruža niz korisnih savjeta koji će služiti za individualni rast pojedinca i bolje razumijevanje određenih situacija u stvarnosti.

Ovisno o postojećeg pitanja, uvijek možete izabrati:

Besplatni tarot za ljubav. Baš kao svaki tradicionalni oblik tarot proricanja omogućuje odgovore na pitanja o ljubavi, romantici, sentimentalnim odnosima. Ovaj vid tumačenja uz besplatni tarot otkriće najbolja rješenja i savjete koji se odnose na partnerske odnose, odvajanje, prekide ili povratak bivše ljubavi. Besplatni tarot za posao. Ukoliko imate određena pitanja koja se odnose na područje karijere, rada i profesionalnog napretka, savjetovanje uz besplatni tarot donijet će odgovore koje tražite. Bilo da je riječ o poslovnom projektu i nalaženju smjernica, promjeni posla ili realizaciji poslovne ideje, ovo je najjednostavniji način da saznate odgovore koji će biti od velike pomoći. Besplatni tarot i proricanje događaja za budućnost. Da li želite saznati o predstojećim događajima u bližoj budućnosti? Određene tehnike proricanja koje su dostupne kroz besplatni tarot većinom dragocjen uvid u naredni period i sve ono što će biti od najveće važnosti.

Gatanje i proricanje

 • Lucija / Kod #136
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: SUDBINSKE KARTE, ANĐEOSKE PORUKE

  Broj tel: 064/600-600
  tel:0,93€ - mob:1,12€ min

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Broj tel: 064/600-600
  tel:0,93€ - mob:1,12€ min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 064/600-600
  tel:0,93€ - mob:1,12€ min

 • Alba / Kod 24
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, SUDBINSKE KARTE, CROWLEY, VISAK, MOLITVE, PODIZANJE ENERGIJE

  Broj tel: 064/600-600
  tel:0,93€ - mob:1,12€ min

Kliknite ovdje za razgovor uživo