Tarot majstori preporuke

Tarot majstori preporuke

Specijalizirani centri koji pružaju usluge savjetovanja obiluju tarot majstorima. Tarot karte predstavljaju najpopularniju metodu predviđanja budućnosti. Karte su živopisne, oku ugodne, njima je lako baratati i što je najvažnije brzo se ulazi u suštinu priče. Tumači tarota primaju sva pitanja; od zdravlja preko posla pa sve do bračnih, obiteljskih i drugih odnosa.

Tarot majstori preporuke

Postoji nekoliko tarot majstora koje bi bilo pametno pitati za savjet ili predikciju. Prije svega, tu je Vesna Burcsa. Radi se o dugogodišnjoj voditeljici emisije Zlatna Zora posvećenoj ezoteriji. Emisija ide uživo što znači da gledatelji mogu postavljati pitanja. Zlatna Zora se nalazi na programu Jabuke TV svakog dana u tjednu u trajanju od 23h do 02h. Dok, primjerice, Vesna Burcsa vodi emisiju gledatelji mogu razgovarati i s ostalim savjetnicima. Preporučujemo Vesnu Burcsu zato jer se radi o jednoj od najplodonosnijih tarot majstorica u Hrvatskoj, a i šire. Zanimljivo je da je Vesna prva u samostalnoj Hrvatskoj pokrenula obrt posvećen pružanju tarot usluga. U posljednjih gotovo 30 godina obavila je na desetine tisuća konzultacija. Svoje bogato iskustvo je pretočila u knjigu za koju se slobodno može reći da je rijetko djelo u kojemu se koncizno opisuje svrha i primjena tarot karata. Vesna Burcsa njeguje zanimljiv stil tumačenja. Uvijek nastoji nemistificirati tarot. Prilazi mu racionalno i prizemljeno. Vesnu se može dobiti preko broja 064/628-628, na kodu 55.

Tarot majstori ostale preporuke

Osim Vesne Burcse, tarot majstorica Irida Magdalena predstavlja još jednu adresu na koju se svi zainteresirani mogu javiti. Magdalena konzultacije vrši dugi niz godina. Surađivala je s brojnim listovima posvećenima ezoteriji, a ima iskustva i u radu pred kamerama. Iza nje stoji bogato iskustvo tumačice tarota, ali i kao predavača. Naime, ona je već nekoliko generacija tumača tarota osposobila u svojoj školi. Iridu Magdalenu je moguće dobiti na kodu 36.

Jako je kvalitetna i gospođa Deni koju se može dobiti na kodu 15. Deni se bavi tarotom već četiri desetljeća! Zanat je brusila kod ugledne talijanske odnosno milanske majstorice tarota, donna Marie.

Tarot majstori usmene preporuke

Jedan od najboljih načina da se stupi u kontakt s kvalitetnim tarot majstorom je putem usmene preporuke. Većina ljudi će prije povjerovati prijatelju ili članu obitelji nego strancu ili tamo nekom tekstu prepunom hvalospjeva. Dobro je slušati usmene preporuke. One nastaju na pozitivnom iskustvu. Tu nema muljanja. Ili je netko dobar ili nije. Nema sumnje da je usmena preporuka najbolja metoda oglašavanja.

Gatanje i proricanje

Kliknite ovdje za razgovor uživo