Astrologija tarot centar

Astrologija tarot centar

Astrologija tarot centar je naziv za fizičko ili ne fizičko mjesto u kojemu ezoterijski savjetnici pomažu širokim narodnim masama da lakše prebrode životne nedaće. Pod fizičkim mjestom se doslovno misli na lokaciju u kojoj savjetnici rade. Ne fizičko mjesto bi označavalo situaciju u kojoj savjetnici rade iz udobnosti svoga doma. Dakle, nisu  stacionirani na jednom mjestu. E sada, astrologija tarot centar u klasičnom smislu podrazumjeva urede u kojima savjetnici borave. Uredi su najčešće minimalistički uređeni. Svaki ured ima svoju “kutiju” odnosno mali prostor u kojemu savjetnik radi. Tu ima dovoljno prostora za računalo, karte, kuglu i druga pomagala. Svaka “kutija” je opremljena telefonom te osigurava pristup internetu. Pojedine, manje prostorije mogu primiti tek nekolicinu savjetnika dok one veće mogu primiti desetak ljudi.

Astrologija tarot centar – razmjena iskustava

U slučaju da je astrologija tarot centar organiziran na gore opisani način, to daje priliku savjetnicima da se međusobno druže te da razmjenjuju iskustva. Razmjena informacija je jako važna. S obzirom da većina savjetnika ima svoj život u smislu drugih obaveza, mnogi od njih ne mogu pratiti zbivanja na alternativnoj sceni. U astrologija tarot centru mogu čuti kada će biti promocija neke nove knjige iz područja alternative, kakvi su uvjeti za sudjelovanje na nekom sajmu ezoterije, da li u goste dolazi neki poznati strani autor ili predavač, što se novo može kupiti u trgovinama specijaliziranima za prodaju potrepština za alternativce itd.

Astrologija tarot centar – tehnike u primjeni

Kako god da je astrologija tarot centar organiziran, tehnike koje se primjenjuju u radu su nadasve šarolike. Pozivatelj može birati da li želi da mu se gleda preko klasičnoga tarota, sudbinskih karata kao što su Ciganice ili Lenormand karte, preko viska, nekog vida astrologije poput horarne, natalne, karmičke, uranske itd., preko graha, runa i tome slično. Svaki savjetnik ima svoj način rada.

Astrologija tarot centar – podjela po spolovima

Zanimljivo je da su do prije samo nekoliko desetljeća muškarci činili veliku većinu onih koji su na bilo koji način bili involvirani u ezoteriju. To se u međuvremenu stubokom promjenilo. Žene su te koje danas čine golemu većinu savjetnika u astrologija tarot centru. Naići na muškarca je postao pravi raritet. Muškarci su u većini europskih društava sve do 20. stoljeća smatrani superiornima u odnosu na žene posebice u intelektualnim (filozofskim) zanimanjima i promišljanjima. To i ne treba čuditi kada se u obzir uzme činjenica da su prije muškarci lakše dolazili na univerzitete dok je ženama bila namjenjena uloga kućanica, majki ili u najboljem slučaju uloga tajnice. Sve se mijenja, ništa nije trajno.

Gatanje i proricanje

Kliknite ovdje za razgovor uživo