Tarot majstori za ljubav

Tarot majstori za ljubav

Tarot majstori za ljubav su najtraženiji tarot majstori uopće. Riječ je o pojedincima koji su se specijalizirali za ljubav. Karte otvaraju isključivo onda kada klijenta zanima nešto vezano za ljubav. Činjenica je da je tarot majstora za ljubav malo. Većina tumača tarota prihvaća sva pitanja; o zdravlju, karijeri, promjeni posla, financijama, seksu itd.

Tarot majstori za ljubav ne nastaju lako

Golema većina tumača tarota prolazi kroz različite, međusobno slične faze rasta i razvoja. Većina njih ne uzima automatski ljubav kao polaznu, ujedno i krajnju točku. Obično je znatiželja i glad za znanjem golema pa se želi gledati baš sve. Tek protokom vremena stvar se iskristalizira. Tumač tarota postane svjestan da je ljubav ono što ga najviše zanima i da je u tom području jako dobar. To najčešće shvati zbog velikog broja pozitivnih povratnih informacija. Mogu proći godine, čak i desetljeća prije nego tumač tarot karata shvati kako je ljubav ono prema čemu “naginje”. Ponavljam da je “čistih” tarot majstora za ljubav malo.

Tarot majstori za ljubav obično koriste jedan tarot špil

Tarot majstori za ljubav najčešće u radu koriste samo jedan tarot špil. To je zato jer su s njim najsigurniji. S njim su se najviše povezali. Istina je da između tumača tarota i njihovih špilova postoji čudna, nevidljiva ljubav. To posebno vrijedi za tarot majstore za ljubav. Njihov špil je njihovo dijete. Točno znaju zašto je neka karta pohabana, kako je nastalo udubljenje, ogrebotina i tome slično. Upravo intenzivno korištenje špila stvara “magiju” između osobe i karata.

Tarot majstori za ljubav i vrste pitanja o ljubavi

Ljubav je golemo životno područje. Pitanja su šarolika i slojevita. Tarot majstori za ljubav rado ističu da ih klijenti ne pitaju samo da li ih XY osoba voli ili ne već postavljaju mnoga druga, kompleksnija pitanja. Mnogi su nesigurni u svoje odluke pa zato pitaju: “Da li sam u pravu što sam otkazala vjenčanje?” ili “Prekinula sam dugogodišnju vezu jer sam počela strahovati zbog velike razlike u godinama. Da li sam ispravno postupila?” ili “Nedavno sam izašao iz veze. Nisam siguran da li je pravo vrijeme da uđem u novu vezu. Jako sam zbunjen.”. Mnogi žele samo popričati. Mnogi su toliko usamljeni da su spremni potrošiti puno samo kako bi ih netko saslušao. Tarot majstori za ljubav su, dopalo im se to ili ne, i svojevrsni psiholozi.

Gatanje i proricanje

Kliknite ovdje za razgovor uživo