Astro centar

Astro centar

Astro centar je mjesto u kojemu ezoterijski savjetnici pružaju usluge zainteresiranim strankama. Ova vrsta usluge se najčešće obavlja putem telefona. Ništa drugo se ne plaća osim telefonskih impulsa.

Osmišljena pitanja za astro centar

Astro centar zaprima najšarolikija moguća pitanja. Slobodno se može reći da postoji onoliko pitanja koliko postoji pitača. Najčešće pitanja povezana sa zdravljem glase: “Kako će proći operacija?”, “Da li će moj tata ozdraviti?”, “Da li bi trebala pronaći drugo liječničko mišljenje?”, “Da li je moj liječnik kvalitetan?”, “Da li ću uspjeti dobiti godišnji odmor zbog komplikacija sa zdravljem?”, “Koliko dugo će trajati moja bolest?”, “Da li je terapija dobra za mene odnosno moje tijelo?” Što se tiče pitanja vezanih za posao, karijeru i financije često se pita: “Da li ću dobiti kredit od banke?”, “Da li će mi prijatelj vratiti novac?”, “Da li ću dobiti posao?”, “Da li je bolje da ostanem na sadašnjem radnom mjestu ili da prijeđem na drugo?”, “Da li ću napredovati na novom poslu?”, “Kako ću se slagati s kolegama na novom poslu?”, “Kako ću stajati s novcem, općenito uzevši?”, “Da li ću uspjeti prodati kuću?”, “Da li je pravo vrijeme za kupovinu automobila?”, “Da li ću dobiti povišicu?”, “Da li ću biti zadovoljna s visinom mirovine?”, “Da li moj ljubavnik dobro financijski stoji? Kada je riječ o pitanjima ljubavnog karaktera česti su sljedeći upiti: “Da li me voli?”, “Kako mene vidite u ovom odnosu?”, “Da li me žena vara?”, “Da li me muž vara?”, “Da li ćemo se razvesti?”, “Da li će razvod negativno utjecati na djecu?”, “Da li ću se seksati?”, itd.

Astro centar je mjesto susreta raznih ezo tradicija

Astro centar obuhvaća ljude koji proučavaju razne ezo tehnike kao što je visak, numerologija, sudbinske karte, ji-čing itd. Savjetnici jedni od drugih mogu puno toga naučiti.

Astro centar kao izvor psihološke pomoći

Mnogi ljudi nazivaju astro centar zato jer nemaju s kim popričati, a usluge psihologa su im obično preskupe ili im usluga iz nekih drugih razloga nije dostupna. Astro centar ne okuplja psihologe, ali činjenica je da običan razgovor čuda čini.

Gatanje i proricanje

Kliknite ovdje za razgovor uživo