Astrolog uživo

Astrolog uživo

Aspekti između planeta u natalnoj karti približavaju nas svim onim situacijama koje su od ključnog značaja za sadašnjost i budućnost, ali ujedno pružaju mogućnost prepoznavanja svega što može biti složeno i skriveno. Za istinske i prave astrologe često se kaže da predočavaju na najvažnije izazove kroz koje se postiže integritet. Upravo ova astrološka pomoć čini da astrolog uživo ukaže kako bolje prepoznamo svoju svrhu u ovom životu i ostvarimo svoje najuzvišenije ciljeve. Poznato je da natalna karta u astrologiji služi za samospoznaju i pruža sve odgovore koji će odvesti do razvoja talenata i najviših potencijala.

Astrolog uživo analizira aspekte planeta

Kroz kartu rođenja astrolog uživo analizira sve planete, kuće i znakove koji nas pokreću (motivi, želje, dinamika) i ukazuje na područja gdje je energija planeta blokirana (tjeskoba, nedostatak inicijative, sklonost depresiji). Na ovaj način, astrolog uživo približit nas svim onim situacijama koje često zanemarujemo, a koje u suštini imaju mnogo dublje značenje. U profesionalnim konzultacijama, astrolog uživo analizira aspekte planeta u natalnoj karti, tranzite i retrogradni hod planet kroz koje je pokazana tendencija ka ostvarenju određenih ciljeva, događaje koji su utjecali da dođe do neravnoteže i nedostatka stabilnosti u području karijere, ljubavi, zdravlja, financija.

Astrolog uživo nudi najbolje tehnike

Također, u razdoblju kada treba donijeti odluke ili vlada određena nesigurnost, astrolog uživo će odgovoriti na pitanja izazova i mogućnosti, kao i izbora koji će doprinijeti dobrobiti. Pored kvaliteta astroloških usluga, svaka profesionalna konzultacija omogući će da astrolog uživo pomogne u onim situacijama gdje je potrebno napraviti pravi izbor i donijeti najbolju odluku. Sa preko 20 godina iskustva astrolog uživo nudi najbolje tehnike s kojima će odgovori biti jasni i precizni. Uz 24 satnu dostupnost, 7 dana u tjednu astrolog uživo odgovara na sva vaša pitanja. Uz profesionalne konzultacije koje pruža astrolog uživo bićete u prilici da na jednostavan način otkrijete sve ono što vas zanima i saznati kolika je prednost primjene astrologije na svakodnevni život.

No, kako astrologija obuhvaća čitav niz različitih područja, astrolog uživo pomoći će vam da dobijete odgovore kojima se obuhvaća:

-Samospoznaja

-Zdravlje i vitalnost

-Dinamika i pasivnost kroz prikaz natalne karte

-Ljubav, brak, bračni život

-Karijera, radno okruženje, unapređenje

-Materijalna sigurnost

-Karmički utjecaji

-Prijatelji, zabava, navike

-Tajne, neprijatelji, blokade

-Detaljna analiza za razdoblje prošlosti, uvid u sadašnjost i budućnost

Analizom tranzita astrolog uživo otkriće koji planetarni aspekti djeluju na vašu sadašnjost i bližu budućnost kako bi na što bolji način razumjeli određene situacije i događanja s kojima se suočavate. Ukoliko se nalazite u periodu kada ste izgubili samopouzdanje ili želite napraviti važne promjene u svom životu, a ne znate odakle početi, astrolog uživo će vam pomoći prepoznati pravi smjer. Sa višegodišnjim iskustvom u radu, astrolog uživo će predočiti kako da se bolje povezati sa svojom istinskom suštinom i svrhom, što će omogućiti poboljšati kvalitetu svog života u svakom području od značaja.

Gatanje i proricanje

Kliknite ovdje za razgovor uživo