Astro tarot

Astro tarot

Astrologija i tarot oduvijek su imali zanimljivu korespondenciju koja se bazirala na prepoznavanju različitih životnih ciklusa. Ezoterična znanja unutar velike mudrosti ova dva instrumenta samospoznaje upućivala su na nalaženje sklada i duhovne integracije. Sa svrhom da ukaže na nove mogućnosti svakom pojedincu i pomogne u dobivanju odgovora, u suvremenoj praksi astro tarot spada u jedan od najinteresantnijih. Astro tarot koji ima korijene u najstarijim ezoteričnim tradicijama danas prepoznajemo u mnogim tehnikama koje služe da se otkriju odgovori na važna pitanja, kao što su novac, karijera, ljubav, zdravlje, profesionalni uspjeh, realizacija ciljeva, ostvarenje želje, itd.

Astro tarot pruža jedan od najboljih načina da se dođe do ključnih odgovora

Omogućavajući da se dođe do tumačenja i objašnjenja ezoteričnih simbola, astro tarot na zanimljiv način otkriva put i istražuje sve labirinte zamršenosti čovjekove duše. Korišteni kao jedinstvene metode za predviđanje budućih događaja, astrologija i tarot prikazuju posebnu sponu kroz svoju arhetipsku simboliku. Njihovo korištenje u svrhu temeljnog proučavanja brojnih područja čovjekovog života, omogućuje da se iskoriste svi skriveni potencijali na pozitivan način. Objedinjenost mudrosti kroz ova dva instrumenta samospoznaje možemo vidjeti u formi astro tarot. Iako se smatra specifičnom kombinacijom, astro tarot pruža jedan od najboljih načina da se dođe do ključnih odgovora i rješenja na postojeće probleme.

Astro tarot može ponuditi niz informacija

Djelotvornost koju ima astro tarot odnosi se na svrhu temeljne analize svih situacija i događaja koji imaju posebnu važnost. Sukladno mudrošću koja se nalazi u glavnim arhetipovima, planetarnim utjecajima i dvanaest zodijačkih znakova dolazi se mnogih odgovora i smjernica za poboljšanje. Baziran na obilju simbola, astro tarot uvijek će ukazati na određene utjecaje i energije koje se odnose na pojedine faze života, uočavanje najvažnijih prilika i izazova u stvarnosti. S ‘obzirom da C koje su sukladno prediktivnim aspektima, istovremeno ovaj alat olakšava prepoznavanje važnih sudbinskih prilika za rast i napredak. Uz sveobuhvatan pristup koji nude tarot majstori, astro tarot doprinosi da se prošlost, sadašnjost i budućnost sagledaju iz kuta mističnih simbola i arhetipskih elemenata. Na taj način najbolje se uočavaju svi aspekti za konkretna ili specifična pitanja.

Različite tehnike tumačenja koje se pritom koriste pomažu da se dođe do dubljeg razumijevanja trenutne situacije i sagledaju nove perspektive. Mogućnosti koje nudi astro tarot kao instrument ezoterične mudrosti, između ostalog odnose se na sve ono što će omogućiti fizički, mentalni i duhovni sklad pojedinca u stvarnosti. Iz kuta duhovne perspektive, astro tarot vodi do dubljem prepoznavanju smisla mnogih događaja ili situacija koji oblikuju našu stvarnost i život. U tom kontekstu, astro tarot daje potpuniji uvid i analizu za najvažnija iskustva koja se odnose na korelaciju sa drugima, brak, karijeru, obitelj, sve skrivene kvalitete i talente. U sklopu profesionalnih astro tarot usluga danas se može naći niz različitih tehnika koje omogućuju pristup različitim područjima života, a samim tim jedan korak više ka dragocjenim saznanjima.

Gatanje i proricanje

Kliknite ovdje za razgovor uživo