Najjeftiniji tarot majstori

Najjeftiniji tarot majstori

Najjeftiniji tarot majstori su svi pojedinci koji u radu nastoje novčano ne oderati klijenta. Vrlo je malo tumača tarota koji gledaju u karte bez naknade. Obično se radi o početnicima koji žele “eksperimentirati”. U većini drugih slučajeva klijent mora otvoriti novčanik. Obično naknada koju traže tarot majstori nije velika. Na veliku žalost postoje oni koji drže visoke cijene pri čemu najčešće obećavaju brda i doline. To je siguran znak da se radi o prevari.

Najjeftiniji tarot majstori na liniji

Opće je poznata stvar da postoji solidan broj tarot telefonskih linija. Primjerice, zagrebačka Zlatna Zora nudi uslugu po cijeni od 3,49 kn ako se zove s fiksne linije odnosno 4,78 kn ako se zove s mobitela. Navedene cijene tiču se isključivo Hrvatske. U slučaju da osoba zove iz inozemstva, konkretno iz Norveške platit će 14 kruna po minuti razgovora. Ako zove iz Švicarske, cijena je 3,50 franaka po minuti. U slučaju da je Njemačka u pitanju, izdvaja se 1,99 eura po minuti. Pravi cjenovni dragulj je Bosna i Hercegovina. Ako je pozivatelj korisnik BH Telecoma, platit će 2,42 konvertibilne marke po minuti razgovora. Ako je pretplatnik Eroneta, cijena je 1,84 marke, a u slučaju da račun plaća Telekomu Srpske, izdvajat će 2,45 maraka po minuti. Ako poziv dolazi iz Austrije, cijena je 2,16 eura. Poziv iz daleke Kanade odnijet će 2,99 kanadskih dolara po minuti. Poziv iz susjedne Slovenije košta 1,99 eura po minuti, a iz udaljene Nizozemske 90 centi po minuti. Poziv iz Srbije dođe 84 dinara, a iz Crne Gore 98 centi. U slučaju da se pozivatelj nalazi u Mađarskoj, minut razgovora će ga koštati 508 forinti. Ako se radi o makedonskom pozivatelju, cijena je 53,1 dinar po minuti.

Najjeftiniji tarot majstori i kvaliteta

U ovom poslu moguće je stupiti u kontakt s kvalitetnim savjetnicima koji nisu skupi. Međutim, iza viših cijena se najčešće nalaze iskusniji tumači tarota što znači da se ponekad ipak mora izdvojiti više novca kako bi se dobilo bolje tumačenje.

Najjeftiniji tarot majstori

Da navedemo nekoliko primjera. Zahvaljujući Zlatnoj Zori, poznata i priznata tumačica tarota gospođa Vesna Burcsa mnogima stoji na raspolaganju. Vesnu se može pitati bilo što iako joj je omiljena tema obitelj odnosno međuobiteljski odnosi. Tu je još jedna poznata i iskusna tumačica tarota, gospođa Irida Magdalena s kojom se po povoljnim cijenama može razgovarati. Preko Zlatne Zore se može stupiti u kontakt s desetinama pouzdanih savjetnika.

Gatanje i proricanje

Kliknite ovdje za razgovor uživo