Najjeftiniji tarot

Najjeftiniji tarot

Najjeftiniji tarot može i ne mora biti kvalitetan. Najčešće, oni pojedinci koji su se etablirali u ovom području svoje usluge naplaćuju iako obično ne traže ogroman iznos. Tu i tamo se može naići na nekoga tko uslugu tumačenja tarot karata uopće ne naplaćuje ili traži tek simboličan iznos. No, ovakvih tumača tarota je malo. Što se tiče samih tarot špilova, tu je priča nešto drugačija.

Najjeftiniji tarot zovu se Ciganice

Ciganice se sastoje od 36 karata. Svaka karta je predstavljena na način da oslikava materijalnu stranu života ili neku karakternu osobinu ili određenu emociju ili nešto četvrto. Tumačenjem se mogu dobiti interesantni uvidi u ono što je bilo, što je sada ili što tek treba doći. U tradiciji Roma, Ciganice se povezuju s Mjesecom tj. onim što nije vidljivo golom oku. U slučaju da tumač ovih karata raspolaže jakom intuicijom ili vidovitošću, još će ih bolje tumačiti. Radi se o prekrasno ilustriranim kartama koje izvrsno dočaravaju svakodnevicu. Ciganice nije problem kupiti, cijena se kreće oko 40 kn.

Još jedan najjeftiniji tarot – anđeoski tarot

Anđeoskih karata je više vrsta. Neke od njih su poprilično skupe, no ove na koje mi mislimo mogu se kupiti po cijeni od 60-ak kn. Ovaj tarot se sastoji od najmanje 36 karata. Maksimalno ih može biti više od 100. Anđeli ili drugi duhovni entiteti ukrašavaju ove karte. Ovaj tarot je puno “nježniji” u odnosu na klasične tarot špilove. Izvrso je to što se anđeoski tarot može koristiti bez pohađanja tečaja tarota. Obično se uz karte dobije kratko uputstvo kako ih otvarati i što svaka karta znači. Karte sadrže riječi koje lako “dižu” čovjekovo raspoloženje odnosno u njemu bude želju za životom. Anđeoske sugestije su uvijek pozitivne. Anđeoski tarot čak mogu koristiti anđeli na Zemlji – djeca. Anđeoski tarot je dostupan u specijaliziranim trgovinama, a dostupan je i na internetu. Prilikom kupovine najbolje je karte promatrati. One koje “zapnu” za oko treba kupiti. S kartama obično dolazi uputstvo. Za početak to je izvrsna stvar. Protokom vremena tumač će se “sljubiti” s kartama pa mu uputstvo više neće biti potrebno. Postepeno će graditi vlastito iskustvo. Kod ovog tarota uvijek treba imati na umu da značenje karte može poprilično odudarati od onoga što osoba osjeća. Uvijek je bolje dati prednost osjećaju jer je to ono što se ovdje nastoji osnažiti.

Najjeftiniji tarot može postati najbolji tarot

Najjeftiniji tarot će davati odlične rezultate sve dok osoba koja ga koristi njeguje vjeru.

Gatanje i proricanje

Kliknite ovdje za razgovor uživo