Najbolji tarot majstori u Hrvatskoj

Najbolji-tarot majstori u Hrvatskoj

Da li je netko najbolji tarot majstor u Hrvatskoj je tema o kojoj bi se moglo naširoko i nadugačko diskutirati. U konačnici, pozivatelji su ti koji odlučuju tko je zaista najbolji. I to čine na način da se najboljem savjetniku redovno vraćaju.

Najbolji tarot majstori u Hrvatskoj

Najbolji tarot majstori u Hrvatskoj kao i u bilo kojoj drugoj zemlji bi morali raspolagati nekolicinom kvaliteta. Najbolji tarot majstori bi prije svega trebali voljeti ono što rade. Činjenica je da se mnogi upuštaju u ovaj posao samo zbog financijske koristi iako ona najčešće nije velika. Kada čovjek voli ono što radi to mu daje veliko unutarnje, duhovno zadovoljstvo, a to je opet nešto što se domino efektom prenosi na okolinu, na sveopće zadovoljstvo. Čak i kada je novca malo, zadovoljstvo obavljenim poslom će svejedno biti prisutno. Nadalje, najbolji tarot majstori bi trebali dobro poznavati tarot teoriju. Mnogi se tumači tarota pozivaju na golu praksu u smislu da je ona dovoljna za uspješno obavljanje posla. Iako ovdje ima istine, praksa sama po sebi neće biti od velike pomoći ako tumač ne zna otvoriti karte ili ako ih naprosto ne zna protumačiti jer nije upoznat s dubljim značenjem karata. Poznavati teoriju znači pohađati tečaj. Nadalje, maloprije spomenuta praksa je vrlo važna. Tumač tarota može jako dobro poznavati teoriju, ali ako nije karte isprobao na velikom broju ljudi, on neće biti u stanju prepoznati iznimke koje se događaju svakodnevno. Jednako je važan opći pristup klijentima. Ako je tarot majstor isuviše primitivan, mnoge ljude će odbiti. Vrlo je važno da tumač tarota radi na sebi, na općoj kulturi. Nema ništa gore nego kada se seljančuga uhvati karata. To je kao da moler svira violinu.

Najbolji tarot majstori u Hrvatskoj – preporuka

Jedna od najboljih tarot majstora u Hrvatskoj je Vesna Burca. Radi se o prvoj osobi u samostalnoj Hrvatskoj koja se profesionalno počela baviti pružanjem tarot usluga. S obzirom da je u poslu skoro 30 godina, ona se naslušala svega i svačega. Vesna nema samo bogato iskustvo u radu s ljudima. Ona je autor jedne od najkvalitetnijih ako ne i najkvalitetnije knjige o tarotu, Tarot kao profesija. Na nekoliko stotina stranica izvrsno je objasnila što je tarot i kako ga koristiti.

Najbolji tarot majstori u Hrvatskoj

Hrvatska je zemlja s malim brojem stanovnika. Ipak, dala je jedne od ponajboljih tumača tarota u cijeloj Europi. Zagreb je postao mala prijestolnica po pitanju broja tečajeva posvećenih tarotu. To nije mala stvar!

Gatanje i proricanje

Kliknite ovdje za razgovor uživo