Gatanje

Gatanje

U svim drevnim civilizacijama bio je prisutan neki oblik gatanja koji je imao karakteristike mističnog i tajanstvenog. Gatanje je oduvijek budilo zanimanje kod ljudi, jer u sebi objedinjuje mnoge odgovore koji se tiču ​​svih aspekata čovjekovog života: opći napredak, ljubav, zdravlje, financije, karijera. Poznato je da gatanje obuhvaća niz različitih metoda i tehnika u kojima su zastupljene teme vezane za prošlost, sadašnjost i budućnost.

Svako gatanje ima svoju jedinstvenost

Osim što pokazuje više jasnoće za određena područja života, gatanje je ujedno potraga za odgovorima na sva važna pitanja. Uzimajući u obzir da svako gatanje ima svoju jedinstvenost, njegova simbolička dimenzija ostala je nepromjenjiva kada je u pitanju uvid u budućnost ili određene spoznaje. Kako se svako gatanje razlikuje po načinu prenošenja odgovora i poruka, za njihovo tumačenje potrebni su stručnjaci koje danas nalazimo u svijetu ezoterije koja obiluje mnogim mudrostima i velikom znanju. Neka od najpoznatijih i najzanimljivijih gatanja možemo pronaći na internetu.

Danas gatanje, kao oblik predviđanja, sačinjava umjetnost tumačenja različitih divinacijskih metoda, među kojima su najvažnija ona za otkrivanje sudbine. Primjerice, kada je riječ o proricanju, različitih prognozama, izdvaja se astrologija, tarot, vidovitost, numerologija. Opcije s dobrim preporukama stručnjaka u ovom području, olakšavaju odabir za gatanje i dobivanje odgovora o budućnosti. Neka od najvažnijih kategorija koje se odnose na gatanje, odnosno, divinacijske metode su: astrologija, tarot, vidovitost, visak, čarobna kugla, gledanje u kavu, gledanje u grah, gledanje u karte, snovi, rune, I ching, kockice, itd.

Svatko gatanje stvara jednu posebnu atmosferu

Na temelju njihove bogate simbolika i znanja majstora ovih disciplina, može se doći do mnogih odgovora i dobiti jasnija slika o predstojećem razdoblju. Svatko gatanje stvara jednu posebnu atmosferu u kojima mistični simboli i raznovrsne kombinacije na nevjerojatan način vode do odgovora. Neka od najčešće postavljenih pitanja za gatanje su: Kakva je moja sudbina? Da li ću se udati (oženiti)? Što me očekuje u području karijere? Kakve šanse imam za dobitak u igrama na sreću? Hoću li riješiti financijske probleme? Kakav će biti moj sudbinski partner? Da li ću biti sretna u periodu koji dolazi? Pored ovih pitanja, uvid u prošlost, sadašnjost i budućnost su neizostavni za svako gatanje.

Bez obzira na izbor gatanja, svatko na poseban način predočava o budućnosti i temama kao što su, ljubav, novac, karijera. Uz vrijedne informacije koje dobivamo kroz ovu divinacijsku praksu, odnosno gatanje, stječe se bolji uvid u određeno područje, a samim tim veća informiranost o: povoljnom ili nepovoljnom razdoblju za donošenje odluka, pravljenju izbora, selidbi, početku projekata, itd. Pored općeg uvida u situaciju, odabrano gatanje donosi niz mogućnosti za interpretaciju, kroz koju se stječe bolje razumijevanje života i lakše prevladavanje skrivenih prepreka.

Gatanje i proricanje

Kliknite ovdje za razgovor uživo